Támogatás

GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- ésközépvállalkozások technológiai korszerűsétése célú hitelprogram

Kedvezményezett neve: V-Trans Hungary Kft.

Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében

Szerződött hitel összege: 148 500 000 Ft

Tervezett befejezési dátum: 2028.04.15.

Hitelprogram azonosító száma: GINOP-8.3.5-18/A

A V-Trans Hungary Kft. 2021-ben 148,5 millió forint összegben nyert el hitelt a GINOP-8.3.5-18 Hitelprogram „A” hitelcél keretében. Vállalkozásunk a hitelkeretet eszközbeszerzésre fordította. A beszerzett eszközök az alábbiak:

EVO-tech EL-102 ipari 3D nyomtató IoT elemekkel – Az eszköz nyílt anyagrendszerű, átlagtól nagyobb, temperált, akár 100°C-ra fűthető munkatérrel rendelkezik. A nyomtató FDM technológiát alkalmazva bevizsgált, minősített ipari alapanyagokkal dolgozik. A két, egymástól független nyomtatófejnek köszönhetően akár megduplázható a termelékenység. Az berendezés rendelkezik alapanyagszárítóval is így garantálja minőséget hosszabb nyomtatások alatt is és növeli az alapanyag élettartamát.

Festőkabin IoT rendszerrel – Nagyméretű ipari festőberendezés, amely előre programozva robotkar segítésével festi le a legyártott terméket. Zárt munkaterű így az eszköz nem igényel speciális környezetet, valamint speciális segédeszközöket. Az IoT felszereltségnek köszönhetően 24 órás gyártásfelügyelettel rendelkezik így garantálva a kiemelkedő minőséget.